Een druilerige zondagmiddag

Een druilerige zondagmiddagHet was september 1991 en ik besloot om de zondagmiddag bij mijn buurmeid door te brengen want ik verveelde me thuis. Mijn buurmeid Josee was een stunner een zalig lekker ding en ze woonde samen met haar vriend Ron een strakke sportschool hunk. De laatste dagen boterde het niet meer tussen die 2 en ik kwam in een huis waar raar sfeertje hing, het chagrijn vierde hoogtij. Ze verweten elkaar van alles en ik dacht het is misschien beter als ik terugkom als ze uit elkaar zijn want daar zou het op uit draaien.En wie weet dan kans te maken Josee te naaien te troosten als het ware. Net toen ik weg wilde gaan kwam Diah binnen een vriendin van Josee. Diah was een vrolijke half Molukse meid met enorme tieten. Ik kende haar niet goed maar had van Josee begrepen dat ze “easy going” was en al heel wat pikken in haar had gehad. Ik besloot nog maar even te blijven en Diah kwam naast me zitten al gauw hadden we oog voor elkaar en ik liet mijn handen af en toe zwerven naar haar Cup DD borsten Diah was er niet van gediend, zei ze, maar haar afwijzing overtuigde me niet. Ron en Josee bemoeiden zich er niet mee die ruzieden voort. Dus besloot ik haar langer te betasten en voelde dat haar tepels hard waren en ze reageerde van “Hou nou eens op Joe met dat geklier!” en in gedachten hoorde ik haar vervolgen “want ik vind het zo lekker” ik kon zien dat ze me best leuk vond en ik haar, maar dat was duidelijk. Op gegeven moment werd het later het was al kwart voor zeven en de sfeer werd er niet beter op tussen Josee en Ron en ik dacht lekker naar huis Studio Sport begint zo. Ik gaf Diah zoen op haar mond en wenste haar sterkte met de 2 ruziënde lovers en verliet de woning. Ik woonde slechts 3 huizen van Josee af en was dus snel thuis. Eenmaal thuis stopte ik gelijk een pijpje wiet, want dat kon ik bij Josee niet doen en voelde me heerlijk ontspannen liep gelijk naar de koelkast en pakte een ijskoude Carlsberg (half liter blik) en ging heerlijk liggen in mijn hoekbank Studio Sport was ik net op tijd voor geïnstalleerd.

Een druilerige zondagmiddagIk voelde me groovy en doordat ik al stoned was kickte de eerste slok gelijk in ik was klaar voor de samenvattingen en terwijl de Tune van het programma speelde ging de bel. Ik dacht: fuck wie kan dat nou zijn, maar was gauw in andere stemming want het was Diah “Hoi Diah” zei ik “Ben je die 2 ook zat?” Ze lachte naar me en ik zei “Kom erin” wetende dat het goed zat ze kwam naast me liggen op de hoekbank ik liet meteen mijn hand in haar blouse glijden en voelde dat haar tepels al hard waren Diah legde haar handen op mijn kruis ritste mijn gulp open en haalde mijn lul eruit (die al lekte)kuste m en begon er heerlijk aan te zuigen en ik realiseerde me gelijk daar lag ik dan stoned van de wiet, een koude Carlsberg drinkend kijkend naar Studio Sport terwijl ik heerlijk gepijpt werd door een rondborstige meid (een memorabel moment, once in a lifetime/feels like heaven) na minuut of 10 verloor ik interesse in het voetbal er zat waarschijnlijk al teveel bloed in mijn pik en te weinig in mijn hoofd (hij begon te schokken) ik stelde voor naar de slaapkamer te gaan om het af te maken “Nee” zei Diah “Die van jou is te groot, die past er niet in!” Nu heb ik niet echt een grote pik (heb ooit 17 cm gemeten!) maar hij is wel vrij dik Een druilerige zondagmiddagvooral de eikel (5,5 cm)en ik was stervensgeil geworden “Je hebt toch wel grotere pikken in je geile schatkamertje gehad, Diah?” “Ja” zei ze happend naar lucht van geilheid “maar nog nooit zo dik en ik heb een nauw gaatje” We gingen toch naar boven en ik had nog nooit zo snel een vrouw uitgekleed mijn pik schokte nog steeds en ze keek best wel bedenkelijk naar mijn geslacht.”OK” zei ik “We kijken of ie erin kan en dan stoppen we ermee en haal ik m er weer uit” ondanks dat Diah heel nat was ging mijn pik toch moeizaam bij haar naar binnen langzaam stukje bij beetje ik neukte haar nu zachtjes met alleen de eikel erin. Ik zag dat ze ‘hongerig’ werd en ‘meer’wilde dus maakte ik langzaam diepere halen totdat mijn pik tot aan de wortel in haar zat en al snel kwam ze voor eerste keer klaar “Zullen we m er maar in laten zitten?” hijgde ik geil “Ja” riep ze “Heb veel lullen in mijn kut gehad ,maar dit is de lekkerste Joe!” Wat een heerlijk geile slet was het ook en goudeerlijk en daar hou ik van net als van haar heerlijke nauwe kut.

Een druilerige zondagmiddagDiah kreeg nog twee keer orgasme en ik hield het ook niet meer en trok m er snel uit zij pakte m vast en met snelle halen maakte ze me klaar over haar buik en DD tieten dit had ze vaker gedaan de sloerie. Toen ik mijn pik bekeek zag ik dat er aan de onderkant een witte ring was van haar gedroogde geil het zag eruit als fondant en smaakte ook goed, deze meid was echt lekker (letterlijk en figuurlijk) toen we weer beneden waren moest ik haar beloven het er met niemand over te hebben want ze had nog verkering met Rene maar dat zou ze de volgende dag gelijk uitmaken, zo was ze dan ook weer. Twee weken later kwam ik haar weer tegen en ik had gelijk weer zin. Zij niet, ze stapte in mijn auto en zei me “Joe, ik wilde weten hoe sex hebben met jou was en het was heerlijk en dat weet ik nu” Ik kon haar eerlijkheid wel waarderen we zijn naar de Mac gereden nog wat gepraat en zei trakteerde op een menu. Nu jaren later kan ik er nog steeds om lachen en mijn belofte is nu wel ‘verjaard’ vandaar dat ik verhaal plaats, groeten Joe