Christel

ChristelLaat ik mezelf eens snel voorstellen. Ik ben dus Seth, woon in Peer en ben 19. Ik ga naar de universiteit. En omdat daar niks te beleven valt, ga ik dikwijls met een vriendin van mij stad in. Deze vriendin heet Christel en daar zal dit verhaal ook over gaan. Ik weet niet meer hoe of waar wij elkaar precies hebben maar Christel en ik zijn echt beste vrienden. Echter zal ik nooit meer de eerste keer dat ik haar zag vergeten. Hoe ze van de bus stapte met haar perfect gebouwd lichaam, haar honingblond haar en een paar donker bruin ogen om in te verdrinken. Nergens een grammetje te veel vet. Elke beweging die ze maakt leek als de wereld om moest kijken naar de manier hoe ze wandelde. Vanaf dat moment was ik verliefd op haar. Maar jammer genoeg bleek later dat ze lesbisch was dus mijn feestje ging niet door. Toch konden we heel goed opschieten en ik heb van haar leren houden juist alsof het mijn zusje was. Hoewel ergens diep binnenin ik meer wou, had ik mij bij het feit neergelegd dat het gewoon bij dit zou blijven. Hoewel ze 3 maanden ouders is als mij moet ze toch altijd maar grote broer tegen mij zeggen omdat mijn 1m85 vlot boven haar 1m68 uitsteekt. Nadat we al zo dikwijls stad in zijn geweest en zo goed konden opschieten vroeg Christel of ik mee met haar opstap ging. “Ik zou wel willen” zei ik “maar heb geen vervoer terug naar huis dan” “dat is toch geen probleem dan blijf je toch gewoon hier slapen, ik zal het wel regelen hier thuis”. En zogezegd zo gedaan, Christel regelde dat ik kon blijven slapen en ik pakte de bus om 6u naar Tongeren. Rond een uur of 7 kwam ik bij haar aan. Christel deed met een glimlach open. “hoi lieverd” en mee kreeg ik de gewoonlijke kus op m’n wang. Met mijn rugzak stapte ik verlegen binnen. Haar moeder kwam ook eens kijken. “Jullie twee amuseert jullie maar wij zijn naar de buren.” En weg waren haar ouders. Daar stonden wij alleen.

“Heb je honger?” vroeg ze aan mij. Ik, die eigenlijk niks meer had gegeten van die middag moest wel bevestigend knikken. “Ok, dan zal ik je wel snel iets klaar maken. En als je jou wat wilt opfrissen de badkamer is 2de deur naar rechts.” Ik nam mijn rugzakje mee en ging mij snel douchen. Terwijl ik onder de douche stond, dacht ik nog maar eens wat een zonde het was dat ze lesbisch is. Na mijn douche en frisse kleren aangedaan te hebben ging ik naar wat ik dacht dat de keuken was. Een heerlijke geur kwam mij tegemoet. “Vind je het niet erg als ik beetje mee eet?” vroeg ze. “helemaal niet, alleen eten vind ik ook maar zo alleen” glimlachte ik naar haar en zag dat ze juist 2 glazen wijn open had gedaan. “Je weet toch wat ze Christelvan witte wijn zeggen?” vroeg ik aan haar. Ze draaide zich om met 2 borden vol lekkers. “Daar word je geil van” lachte ze en gaf mij een dikke knipoog. Ik was even uit mijn lood geslagen en besloot maar rustig bij haar aan tafel te gaan zitten en te eten. Het eten was heerlijk en de wijn smaakte er goed bij. Later hielp ik de tafel afruimen en afwassen. Iets wat mijn moeder mij van jongs af aan heeft geleerd. Na nog eventjes te hebben bijgepraat van enkele gebeurtenissen gingen we naar haar vriendinnen, die, zoals ze eerder had verteld, allemaal ook lesbisch waren. En na daar eventjes kennis te hebben gemaakt gingen we dus opstap. We gingen naar een lokaal jeugdhuis dat 5 jaar bestond en daarom een grote tent had neergezet en een soort van beachparty gaf. Al bij al een geslaagd idee. Het was die dag al de hele tijd tussen de 32 en 35 graden geweest. Toen we aan het jeugdhuis aankwamen was het nog altijd een graad of 21. Dus het was een lekker avondje om te gaan stappen.

Daar aangekomen gingen we direct is zien wat er in de tent te doen was en er stond al behoorlijk wat volk te dansen. De gezichten van enkele jongens toen we binnenkwamen was zo grappig allemaal keken ze jaloers naar mij omdat ik de enige jongen was in een groep van vijf mooie meisjes. Natuurlijk niemand die wist dat ik de enige echte hetero er tussen was. Natuurlijk vond ik dat ik de meisjes hun eerste drankjes moest betalen en na veel tegen protest, vooral van Christel, heb ik het toch gedaan. Natuurlijk werd ik naderhand door iedereen ene terugbetaald, wat ik wel apprecieerde want zoveel geld om alle 5 de meisjes vrij te houden had ik nu ook weer niet bij. En zeker niet omdat ze allemaal cocktails dronken. Maar de avond schoot goed op. Rond een uur of 1 speelde de dj zijn eerste slow. En wie anders dan Christel moest natuurlijk met mij dansen. “En amuseer je jou een beetje vanavond” vroeg ze. “Heel zeker, goede dj, goed bier en heel schoon gezelschap”. Mee begon ze te blozen. “Vindt je mij dan een lekker ding?” “Heel zeker dat ik u een lekker ding vindt. Het schoonste hier binnen.” Moest ik bekennen. Ze begon te glimlachen gaf mij snel een kus op de mond en ging toen door. Ik stond daar perplex. ‘Wat was er juist gebeurd?’ Stond daar een tijdje levenloos te staren totdat Ibi (een vriendin van Christel) kwam vragen als ik nog ging blijven staan of nog verder wou dansen. “Ik zou mij vereerd voelen” zei ik om te lachen en de avond ging verder. Voordat we het doorhadden was het 3 uur en speelde de dj zijn laatste nummer.

Na dat gingen we naar huis onderweg veel koppels tegen komend die langs de weg staan te vrijen. “En geen leuke meid gevonden” vroeg ik grappend in de groep. “Jammer genoeg was er niks leuks bij buiten jou” hoorde ik Christel antwoorden. Weer was ik uit mijn lood geslagen door haar. Na een tijdje wandelen kwamen we terug bij Christel haar thuis waar we eerst afscheid namen van de rest. Na 5 minuten afscheid te nemen verdwenen Ibi en de rest van de bende uit ons zicht en gingen we maar is rustig naar binnen. Zo stil mogelijk als we konden, want haar ouders waren terug, gingen we naar de slaapkamers. “Ahzo, krijg ik dan geen nachtkus meer?” zei Christel op het moment dat ik mijn slaapkamer binnen wou gaan. Ik draaide mij terug om en gaaf haar een knuffel en een zedige kus op haar wang. “Noem je dat een nachtkus” zei ze met een pruillipje. Ik stond voor de derde keer in de avond perplex. En voordat ik doorhad wat er gebeurde kwam Christel naar mij sloeg haar armen rond mij en gaf mij een kus op de mond. “Dat is een nachtkus” zei ze met een glimlach en liet mij los en draaide zich om. Maar voor mij was het nu goed geweest. Ik wou meer dan alleen maar een brave kus op de lippen ik wou alles. Ik nam haar arm vast. “Dat is geen nachtkus dit is er een” en ik trok haar tegen mij aan en gaf haar een kus en ging langzaam met mijn tong over haar lippen, die zich langzaam opende. Snel en vurig speelden onze tongen een gewaagd spel. Dan opeens verbreekt ze de kus. “Ik, Ik, Ik” begint ze maar ze krijgt de kans niet om verder de zin af te maken omdat ik haar opnieuw kus. Dan slaat ze haar armen rond mij en duwt haar lichaam tegen het mijne aan. Na die kus neemt ze mijn hand vast en leidt mij haar kamer in. Ik wil haar zeggen dat ik van haar hou maar ze legt haar vinger op mijn mond maar haar ogen zeggen van “ik weet, ik hou ook van jou”. En langzaam legt ze mij op bed. Opeens doet ze langzaam haar topje uit en haar broek en blijft dan even staan. Het beeld dat daar voor mij staat wordt op mijn netvlies gebrand zodat ik het nooit meer zal vergeten.

ChristelChristel, de persoon die ik zo lang al eens naakt wil zien, staat hier nu voor mij in een pikante zwarte bh en zwarte string. Ik voel dat mijn broek en boxer veel te klein worden. En zij ziet duidelijk de bobbel in mijn broek. Dan komt ze mooi heupwiegend en in heel gracieus naar mij toe. Ik geniet van hoe elke spier in haar op het juiste moment beweegt hoe haar prachtige lichaam er uitziet. Dan komt ze op bed zitten en bovenop mij zitten. “Volgens mij vind je mij wel een heel lekker ding” en ze wrijft met haar hand over mijn lul. Langzaam begint ze mijn T-shirt uit te doen en kussen te geven op mijn borstkas. Ik geniet volle teugen. Voor mij is het een fantasie die eindelijk waar wordt. Heel zachte kusjes gevend gaat ze naar onder. Daar gekomen begint mijn broek los te knopen. In 1 ruk trekt ze mijn broek en boxer uit en mijn lul krijgt eindelijk de vrijheid die hij wou. “Wauw ik had verwacht da hij groot was maar zo groot ook weer niet” En dan nam ze mijn 19 cm grote lul in haar hand en begon mij af te trekken. Eerst heel rustig en dan steeds sneller. Ik genoot echt en sloot mijn ogen en kreunde ook lichtjes. Opeens begon ze lichte kusjes te geven op mijn eikel en met haar tong aan mijn lul te likken. “Doe ik het zo goed vroeg ze mij want het is mijn eerste keer.” “Je doet het prima” zei ik haar. En voordat ik het doorhad nam ze mijn lul en haar mond en begon mij echt heerlijk te pijpen. Ik sloot mijn ogen en genoot met volle teugen. Dit was misschien haar eerste keer maar voor mij de beste pijpbeurt ooit die ik kreeg. Ze deed het zo goed dat ik zelfs bijna kwam. Maar dat wou ik nog wat uitstellen dus zei dat ze moest stoppen. Teleurgesteld keek ze mij aan. “Doe ik het dan zo slecht?” “Nee, je doet het te goed, ik wil nog niet klaarkomen. Ik wil je nu laten genieten.” Langzaam kwam ze langs mij liggen en we kusten weer heel innig. Dan richt ze zich op en doet haar bh uit en haar string ook. Ik sta op uit bed en ga even naar mijn kamer. Dan kwam ik terug met mijn camera en vroeg of ze zich zo sexy mogelijk wilde gaan liggen. Ze deed dit dan en ik nam een foto.

Christel“Leg die camera nu weg en kom terug bij mij. Ik wil je nu!.” Ik liet mij dat geen 2 keer zeggen en kroop terug langs haar. Voorzichtig begon ik zachte kusjes te geven in haar nek en zo naar haar prachtige borsten. Die begon ik zachtjes te strelen en te kneden en ze begon te kreunen dus dat was teken dat ze het lekker vond. Ik begon nu met mijn tong rondjes rond haar tepels te draaien en zachte kusjes op haar tepels. “Zuig op ze, bijt op ze, je maakt mij gek!” hoorde ik Christel kreunen dus nam ik een tepel in mijn mond en beet er lichtjes in. Ondertussen terwijl ik aan haar tepels zoog en lichtjes in beet ging ik met mijn vrije hand naar onder. Daar aangekomen ging ik heel lichtjes over haar lipjes en voelde dat ze al kletsnat was. Ik begon zachtjes over haar klitje te strelen. Elke keer als ik haar klitje aanraakte begon ze te kreunen. Ik besloot dat het tijd werd dat ik haar prachtige spleetje is te gaan verwennen. Ik richtte mij op, kroop naar onder en keek naar haar prachtig geschoren spleet. Langzaam bukte ik mij en likte zachtjes over haar spleetje. Ze smaakte zo goddelijk. Ik wou meer en begon dan ook heel driftig haar te likken. Snel en vlug over haar klitje terwijl ik haar lekker lag te vingeren met een vinger. Aan haar gekreun en gekronkel te merken zou het niet meer lang duren eer dat ze zou komen. Dus besloot ik nog eens heel lang op haar klitje te zuigen en mee kwam Christel klaar. Ik slikte zoveel mogelijk van haar geil door en dit smaakte zo heerlijk. “Neuk mij, neuk mij hard, alsjeblieft ik wil je in mij voelen!” Ik ging voor haar zitten en duwde men eikel tegen haar lipjes. Meende ik het over Christelwerd ik letterlijk naar binnengezogen. Zachtjes duwde ik door tot ik aan haar maagdenvlies kwam. Ik keek haar aan en ze knikte alleen maar. Voorzichtig stootte ik door. Ze kermde even van de pijn en ik bleef dan ook even stil liggen om haar te laten wennen. Toen begon ze zelf tegen mij aan te rijden besloot ik het tempo maar wat op te voeren. In het begin zag je nog even pijn op haar gezicht maar ze genoot er duidelijk steeds meer van. Op het einde was ze zo geil dat ze mij onder zich duwde en op mij begon te rijden. Eerst rustig maar steeds wilder en wilder. Haar blik was zo geil en haar kut zo nauw en elke keer leek het wel of ze mij aan het melken was. Ik hield het niet al te lang meer uit. “Ik kom Christel, ik ga komen” en voordat ik nog iets kon zeggen spoot ik haar heel kut vol. Zij hield het nu ook niet meer uit en onder luid gekreun kwam ze denderend klaar. Nog even bleef ze op mijn lul zitten en gleed toen van me af en kwam langs me liggen en gaf mij een heel innige kus.

Toen zijn we samen in slaap gevallen in elkaars armen. De volgende morgen werd ik wakker toen ze mij zachtjes kuste. Ik keek haar aan. “Goedemorgen schoonheid” Ze bloosde. “Vind je mij dan echt zo schoon.” “Heb ik dat vannacht niet al bewezen soms.” Weer bloosde ze. “En als het moet zal ik het je nog dikwijls op die manier bewijzen.” En dat doe ik dus nog dikwijls. Nu zijn we ongeveer een jaartje samen en we hebben nog veel geile avontuurtjes beleefd.