De vriendin van mijn moeder

De vriendin van mijn moederIk weet niet goed hoe ik dit moet zeggen. Maar ik wil dit verhaal, dat ik al jaren als een geheim met me meedraag, met je delen, lief dagboek. Een paar jaar geleden ben ik ontmaagd door de vriendin van mijn moeder, Suzanne genaamd. We woonden destijds nog in Den Helder. ’t Was op ’n vrijdag, 12 maart 1999. Ik kan ’t me nog herinneren als de dag van gisteren. Het was halftwee in de middag en ik was vrij van school. Ik zat thuis, op mijn kamer. Iedereen was weg, aan ’t werk en mijn zus zat ook nog op school. Ik las een boek op mijn slaapkamer. Opeens ging de bel van de voordeur. Ding-dong. Ik schrok op van mijn boek en ik liep naar ’t raam van mijn slaapkamer en ik keek wie er voor de deur stond. Ik zag een grote auto staan, alleen kon ik net niet zien wie er voor de deur stond. Ik liep naar beneden en ik zag Suzanne, de vriendin van mijn moeder, voor de deur staan. Ze keek me vriendelijk aan door haar ronde brilletje. Ik opende de deur. “Hallo Kees” zei ze lief. “Is Francine ook thuis?” vroeg ze. ‘Neen, mijn moeder is aan ’t werk, kan ik soms wat doorgeven?’ vroeg ik nog aan d’r. “Neen hoor, ik was even in de buurt en ik dacht; “kom, laat ik eens een kopje koffie halen bij Francine”. Maar helaas is ze er niet. Nou, dan ga ik maar weer. Doeg hoor’ en ze maakte al aanstalten om weer weg te gaan. “Nou, u mag wel even binnen komen hoor. Drinken wij toch samen gezellig een kopje koffie?” zei ik spontaan. Ik was eigenlijk een beetje verliefd op d’r en ik zag mijn kans schoon. Ze keerde zich spontaan en gewillig naar me om en legde haar hand op mijn schouder, kneep even kort in mijn schouder en ze keek me aan met haar knappe en lieve gezichtje. “Dat vind ik erg lief van je Kees” en ze liep langs me heen om haar jas al op te hangen. “Nou, die is enthousiast” dacht ik nog vrolijk. En ik sloot snel de voordeur.

Ze had een strakke broek aan, waardoor ik haar billen goed kon zien. Ze liep voor me uit de trap op, met haar wiebelende kontje. Ik staarde haast automatisch naar d’r zalige billen en ik voelde mijn lul al direct groeien tot maximale grootte, toen Suzanne zich plotseling naar me omdraaide en merkte, dat ik naar haar kont staarde. Ik werd knalrood en zij gaf me een verleidelijke glimlach en ze liep gewoon weer door naar de huiskamer, alsof er niks gebeurd was. Ze ging netjes zitten op de bank en ze keek me weer lief aan. “Wat lief dat je me uitnodigt” zei ze. En ze keek even kort naar m’n kruis, die nog bol stond van m’n stijve lul. Ik schrok even van haar starende blik naar m’n kruis en ik keerde me uit verlegenheid direct om, om in de keuken koffie te zetten. “Wat heb je een mooie broek aan” zei ze spontaan, toen ik de trap naar keuken op liep. Ik keerde me om. “Oh, vindt u?” zei ik verlegen. “Kom eens hier. Wat is dat voor ‘n merk?” zei ze en ik liep voorzichtig naar haar toe. Ik stond voor haar, Suzanne zat op de bank. “Keer je eens om, zodat ik ’t merkje kan zien?” zei ze en ik deed, wat ze me vroeg. Ik sloot mijn ogen en ik bleef als aan de grond genageld staan. “Je hebt lekkere billen hoor” zei ze opeens heel spontaan. “Dank u” zei ik beleefd. En ze legde haar handen op mijn billen en ze wreef even kort over m’n billen heen. En m’n lul groeide weer als kool op ‘t land. “Dat merk ken ik wel” zei ze vervolgens. En ze sloeg even plagerig op mijn billen en ze zei; ‘ga nu maar koffie zetten’. En Suzanne kwam de trap op en ze liep naar me toe. Ze stond vlak voor me, haar oceaanblauwe ogen keken me verleidelijk aan. Ze wreef spontaan over m’n wang en ze trok mij aan m’n spijkerbroek dichter naar zich toe. Ze drukte mij tegen haar borsten aan. Ik voelde haar stevige borstjes tegen me aandrukken. En ze kuste mijn nek. Er kwamen geen woorden aan te pas. De koffie pruttelde en Suzanne was me aan ’t opgeilen. “Ben je nog maagd?” vroeg ze plotseling aan me. “Ja, mevrouw” stamelde ik. “Kom eens mee?” zei ze en ze liep zo door naar de slaapkamer van mijn ouders. Ze kende ’t huis, want ze was al vaak op bezoek geweest. En ze sloot de deur van de slaapkamer. “Zal ik je seksuele voorlichting geven?” zei ze met een halve glimlach. “Graag mevrouw” zei ik met een geile ondertoon. Ik sloot de gordijnen van de slaapkamer. “Heb je ook een weegschaal?” vroeg ze me. Ik pakte de weegschaal, die onder ’t bed stond. “Ik moet me nog wegen nl.” zei ze. “En ik weeg me altijd zoals Eva rondliep” en ze begon haar horloge al af te doen. Ik slikte even en mijn lul groeide weer als kool bij de gedachte dat Suzanne in vol ornaat op die weegschaal zou staan, vlak voor mijn neus. “Is die lekker groot, dik en stevig?” vroeg Suzanne aan me en ze wees op mijn lul. “Wilt u ’m dan zien?” zei ik stamelend. “Graag!” zei ze trefzeker. En ze knoopte haar zijden bloesje los, zodat haar witte bh en haar stevige, ronde borstjes zichtbaar werden.

De vriendin van mijn moederIk ging staan en ik deed de gulp van mijn spijkerbroek naar beneden. En Suzanne kwam naar me toe en zij maakte, met haar bloesje open hangend en haar ronde, stevige, zalige borstjes in de bh pruilend, de knoop van mijn spijkerbroek los en vervolgens stroopte ze de broek tot aan mijn enkels af. Ik stond in mijn boxershort en mijn bloes nog aan, voor haar. Ze wreef over mijn boxershort, over mijn knalharde lul, die daardoor nog harder werd. “Blijf zo maar even staan” zei ze. Ik gehoorzaamde, geil en ‘groen’ als ik was. En ze deed haar bloes uit, heel langzaam, heel verleidelijk. Ze had een mooi, tikje stevig figuurtje en een gebruinde huid. Ze ging voor me staan en ze keerde zich om. Ik probeerde haar bh los te maken, maar dit lukte me niet goed. Ze moest daar om lachen en ze maakte zelf haar bh in no-time los. “Dat was les één” zei ze glimlachend. Ik glimlachte ook even beschamend terug, ondertussen starend naar haar zalige borsten. Ik legde mijn hand tegen haar wang en nek en ik trok haar langzaam naar me toe. Ik drukte haar tegen me aan, haar zalige borstjes schuurde erotisch over mijn bloes, en drukte tegen mijn borst aan. Haar tepeltjes werden wat harder, ik kon ze goed door mijn bloes heen voelen. “Wat ga je doen stouterik?” vroeg ze plagend. We keken elkaar een paar seconden geil en indringend aan en daarna kusten we elkaar innig. Ik voelde haar tong bij me naar binnen glijden. Onze tongen krioelden over elkaar heen als ware worstelaars. En ze trok ondertussen mijn boxershort uit, waardoor mijn lul direct overeind veerde, zo tegen haar dijbeen aan. “Hmnmmm…is dat ‘m nou? Helemaal niet slecht hoor!” zei ze. En Suzanne ging door haar knieën en ze trok me even kort af en daarna nam ze mijn paal in d’r strakke mondje. En ze pijpte me heel vakkundig. Haar warme, vochtige lippen omklemden mijn grote eikel en haar tongetje kietelde tegen ’t topje van mijn eikel aan. En mijn lul schoof langzaam in haar strakke mondje. En ze kneedde ondertussen mijn ballen. ’t Was een onvergetelijk geil gevoel. Dat gevoel had ik nog nooit eerder gehad. Vlak voordat ik klaar dreigde te komen, kwam ze weer overeind staan.

Ik begon haar spijkerbroek los te knopen. De remmen waren er bij mij nu ook grotendeels af en heel vrij trok ik haar broek naar beneden, ik kon niet meer wachten! En ik trok daarna heel langzaam haar onderbroek uit, met trillende handen van opwinding. Haar kuthaartjes werden langzaam aan zichtbaar. Blonde, geile kuthaartjes. En vervolgens zag ik haar strakke, licht geschoren poes. Ik gaf spontaan een lik over haar licht geschoren kut en ze slaakte even een geile zucht, ‘oh’ zei ze geil. Ik pakte met beide benen haar billen stevig beet en ik kneedde haar ronde, warme billen lekker samen. Ik zat op mijn knieën voor d’r. “Dan moet je daar likken” zei ze en ze opende haar schaamlippen. Haar zalige kut werd goed zichtbaar en op haar aanwijzingen likte ik haar lekker klaar. D’r poes smaakte echt zalig! Ik dreigde weer spontaan klaar te komen. Ze had een zalige, half geschoren, strakke kut. En met mijn tong beroerde ik alle geile delen van haar warme spleet. Na een tijdje trok Suzanne me weer overeind, nadat haar poes goed nat was geworden. “En nu even wegen” zei ze vrolijk. En ze ging naakt op de weegschaal staan. “Trek je maar lekker af op me als je daar zin in hebt” zei ze en ik begon me af te trekken, terwijl Suzanne ondertussen ronddraaide op de weegschaal en in allerlei geile standjes ging staan. Ik kwam bijna klaar en toen stapte ze weer van de weegschaal af, vlak voor ’t moment suprème. “Zeventig kilo” zei ze lachend. Ze knoopte vervolgens mijn bloes vakkundig los en gooide die over haar schouder weg en daarna drukte ze mij op ‘t bed. Ze drukte mij tegen ’t matras aan en ze ging op me zitten en ze duwde mijn harde paal langzaam, heel geil, in haar natte, warme en strakke doos en ze bewoog daarna geil op en neer, steeds sneller.

De vriendin van mijn moederOndertussen aaide ze over haar clitje. Haar borsten bewogen wild heen en weer en haar zalige, stevige reet, waar de vorm van haar slipje duidelijk geil in te zien was, kletste hoorbaar en steeds sneller tegen mijn dijbenen aan en haar natte kut zoog zich hoorbaar, soppend, om mijn harde stamper vast. Haar andere hand had ze bijna in mijn mond gestopt en wild zoog ik aan haar vingers, terwijl Suzanne mij wild neukte. Ik aaide over haar borsten heen en kneedde haar stevige, ronde borstjes lekker samen. Ze kreunde ’t op een gegeven moment uit. “Kom je al klaar?” zei ze geil. “Jajaja!!!” kreunde ik al snel en Suzanne hield op met neuken en ze kwam met haar doos boven mijn gezicht en ze drukte pardoes haar natte kut in mijn gezicht. En ik likte haar kut alsof ’t een softijsje was. Ze keerde zich na een tijdje naar me om en ze zat met haar stevige kont en haar natte doos naar me toe gericht, mij ondertussen klaar pijpend. Ik stak een vinger tussen haar strakke, ronde en geile reet en een andere vinger stak ik in haar natte, strakke, half geschoren kut en ik bewoog die vingers allebei tegelijk steeds sneller heen en weer.

En ik stopte steeds meer vingers in haar natte doos. “Door, door, door!!!” kreunde Suzanne op een gegeven moment heel opgewonden. En zij trok me na een tijdje stevig af en ik kwam me daar toch klaar! Niet te geloven. ’t Sperma vloog letterlijk om haar oren zo tegen haar gezicht en haar bril aan en ik spoot een paar seconden hevig door tot ze helemaal onder ’t zaad zat. Mijn hand was behoorlijk nat geworden van haar vochtige kut en ik begon uit geilheid mijn hand af te likken. Ze keerde zich naar me toe en ze drukte haar gezicht tegen me aan en zo waren wij nog even een tijdje aan ’t tongen.

De vriendin van mijn moederZe zat met haar benen kruiselings langs me, zo met haar geile strakke kut tegen mijn onderbuik aan gedrukt. Ik pakte haar stevige kont beet en ik kneedde haar billen lekker stevig. En zij wreef met haar kut tegen mijn buik aan, steeds sneller en sneller. Ondertussen zoog ik op haar tepels, ik zoog steeds heviger en heviger, tot ook Suzanne als een beest klaarkwam. “Uhuhuhuh!!!” kreunde zij lekker geil, steeds harder en steeds luider. Daarna stond ik op, met Suzanne stevig om me heen geklemd en ik liep naar de douche. “Ik zie niks meer” zei ze vrolijk. En ze wreef ’t sperma van haar bril af en likte dat zo geil op en slikte ‘t door. Onder de douche vreeën we nog even heftig door, elkaar ondertussen inzepend.

Ik spoelde haar af, waste haar met een washandje overal, op elk geil plekje. Ik wreef ook over haar geile poes. Heel langzaam was ik Suzanne aan ’t verwennen, met een stukje zeep, een washandje en de douchekop en na een tijd kwam ze nogmaals kreunend en heftig klaar. Na een half uur werd mijn lul alweer wat harder. En Suzanne ging achter me staan en ze trok me opnieuw lekker geil af. Met haar borsten tegen m’n rug wrijvend. Ik spoot weer hevig, zij ’t dat er wat minder sneeuw uit kwam dan de vorige keer.

Een tijd later zaten we weer in de keuken, voor de koude koffie, met natte haren. IK was ontmaagd en hoe!! “Heb je nog vragen over de les?” zei ze met een glimlach. Ik weet nog dat ze dat aan me vroeg. “Neen mevrouw, de les had niet….uhm….veel lekkerder en veel duidelijker gekund” zei ik. ‘Mooi zo’ en ze stond op en ze liep naar de gang, om haar jas weer te pakken. De koude koffie daarbij negerend. Ik liep haastig achter haar aan. Ik kon niet geloven dat zij al zo snel na dit zalige avontuur vertrok. Maar nu snap ik, dat zij natuurlijk bang was dat er iemand thuis zou komen. “Suzanne” riep ik gehaast. Ze draaide zich om en ze keek me lief en vragend aan. “Je was echt super!!” zei ik. “Jij ook, voor een beginner” fluisterde ze plagerig en ze liep met een verleidelijke glimlach naar haar auto. Niet veel later draaide de grote slee de straat uit en verdween om de hoek.

Ik plofte in ’n stoel en ik staarde een tijdje in trance voor me uit…Dit moest ik even kwijt. Nu heb ik dit geheim met je gedeeld, lief dagboek. Zo ben ik dus ontmaagd, door de vriendin van mijn moeder. Pssstt….niet stiekem toch aan anderen doorvertellen hoor!