Neuken? Nog nooit zo lekker!

Afgelopen zomer was het een van die dagen waarop het bloedheet was, mijn vrouw en dochter wilden gaan zwemmen maar ik had daar even geen zin in en wende een hoofdpijn voor. Het was nog vroeg en ze wilde beiden de hele dag genieten op het strand en uiterlijk half tien weggaan. Na de afscheid rituelen besefte ik dat ik heerlijk de hele dag voor mezelf had en besloot de dag te beginnen met een verkwikkende douche. Ik had me net helemaal ingezeept toen de deurbel ging, bezoek verwachte ik niet maar nieuwsgierig geworden naar wie er voor de deur stond sloeg ik snel een handdoek om me heen en spurt naar de voordeur. Daar stond Esther het vriendinnetje van mijn dochter een ongelooflijk knap ding van net 18 jaar met een heerlijk slank figuurtje en nu al prachtige borsten. Wat ze aan had deed me even slikken, een kort rokje met daarboven een strak topje waar haar jonge tepels strak tegen aan priemde. Ze keek me ondeugend aan en vroeg naar mijn dochter. Toen ik vertelde dat die naar het strand was keek ze teleurgesteld ze had namelijk samen willen gaan zo vertelde ze. Ik vroeg of ze even binnen wilde komen om wat te drinken en zei er bij dat het geen pas gaf om in een dergelijke outfit voor de deur te staan. Haar ogen begonnen te fonkelen en ze zei dat ze graag iets koels wilde drinken want op de fiets was ze behoorlijk bezweet geraakt, ik ben op mijn rug net zo nat als jou zei ze bij het binnengaan en raakte even mijn buik aan. Nu ben ik een gezonde vent maar zon jong ding deed me twijfelen ze wond me op daar bestond geen twijfel over en ik voelde een lichte verstijving opkomen. Ik gaf haar een groot glas ijsthee en nam er zelf ook een. We gingen aan de keukentafel zitten en keken elkaar even zwijgend aan. Ze ging even verzitten waarbij ze haar benen iets meer dan normaal spreidde wat mij een heerlijke uitkijk gaf op haar jonge dijen. Ze merkte mijn blik op en vroeg brutaal of ik het goed kon zien. Ik schrok maar kon me snel herstellen en zei dat als zoiets moois voor mijn neus tentoongesteld werd ik wel moest kijken. Ondertussen had ik een gigantische harde paal gekregen en had moeite om het te verbergen met alleen een handdoek om me heen. Daarom vertelde ik dat ik me even verder ging douchen en zo weer beneden zou komen en dat we dan nog even wat konden kletsen.

Neuken? Nog nooit zo lekkerNaar boven lopend bedacht ik dat ze nog maar net 18 was en dat ik mijn dwaze ideeen uit mijn hoofd moest zetten, ze had mijn dochter kunnen zijn. Ik stond voor mijn gevoel net weer 2 minuten onder de douche toen de deur voorzichtig open werd gemaakt. Daar stond Esther, met een rood hoofd vertelde ze dat ze de ijsthee over haar benen had laten vallen en dat dat nog meer plakte dan het zweet van het fietsen en dat ze graag alles wilde afspoelen. Ik was overdonderd maar vertelde dat dit geen enkel probleem was, ik leefde nog even in de veronderstelling dat ze de deur weer zou sluiten en zou wachten tot ik klaar was. Ik was met mijn rug naar haar toe blijven staan zodat ze mijn stijve niet kon zien en keek over mijn schouder wat ze deed, tot mijn stomme verbazing had ze het topje al uitgedaan en staken haar heerlijke borsten strak naar voren, ongelooflijk wat een tieten had die meid en daar ging het rokje en slipje ook al. Een beetje aarzelend kwam ze op me af. Dit was te veel voor me ik dacht als ze het wil kan ze het krijgen want dit is geen uitdagen meer maar de goden verzoeken. Wat een heerlijk lichaam had dit jonge ding. Ik draaide me nu om zodat ze mijn stijve wel zou moeten zien. Ze slaakte een gilletje en stond even stil. Nu keek ze me strak aan en vertelde dat ze nog nooit zon grote lul had gezien die van haar vriendje was veel kleiner zei ze. Ze bleef me strak aan kijken en alleen al onder die blik had ik het haast niet meer, ze vertelde dat ze me altijd bijzonder leuk had gevonden en wist dat mijn dochter er vandaag niet zou zijn.

Neuken? Nog nooit zo lekkerResoluut kwam ze nu naar voren en drukte haar jonge lichaam tegen me aan. Dit lichaamlijke contact en het lauwe water wat over haar en mijn lichaam kletterde deed me alle zinnen verliezen. Ze rook als de lente en ik kuste haar nu vol op haar mondje, gretig beantwoorde ze mijn kus en dit kleine ding kon er wat van. Ik pakte haar bij haar hoofd en keek haar recht aan, ik zei Esther schatje je weet wat er gebeurd als we doorgaan. Ze zei niks maar pakte mijn op barsten staande lul beet en begon me voorzichtig af te trekken ondertussen beet ze zachtjes in een van mijn tepels en haar andere vrije hand streelde mijn billen. Dit was echt de bekende druppel, stevig pakte ik haar beet en kuste haar nu ongeremd en omklemde een van haar borsten. Teder zoende ik haar vervolgens in haar hals wat enkele geluidjes aan haar ontlokte, nadat ik me voorover boog om haar tepel in mijn mond te nemen kon het schatje mijn lul niet meer vasthouden en sloeg haar armen om mijn hoofd en drukte die vervolgens hard op haar tieten. Hier werd ze enorm geil van, ik had ondertussen mijn hand op haar jonge kutje gelegd en voelde dat ze kletsnat was. Bij het strelen van haar klitje begon ze al snel wild te schokken, binnen een minuut kwam ze met een schreeuw klaar en kon amper blijven staan. ze zakte wat door haar benen en ik zag haar even twijfelen, toen pakte ze met twee handen mijn lul beet en beroerde voorzichtig met haar tongetje mijn eikel. Ik drukte door en mijn eikel verdween in haar heerlijke mondje, deze meid maakte me gek en ik neukte haar nu ongegeneerd in haar jonge mondje. Ik hield het niet meer en met een brul kwam ik klaar in haar mond, deze zaadstroom kon ze niet helemaal verwerken ze proeste het dan ook uit ik trok daarom dan ook terug en spoot nog wat over dat lekkere koppie. Ze keek me aan en zei: dat smaakte lekker! We zeepten elkaar vervolgens in en ik verbaasde me over haar heerlijke zachte huid en kreeg alweer een stijve.

Neuken? Nog nooit zo lekkerWe besloten om naar de slaapkamer te gaan waar ik haar voorstelde om met massage olie haar heerlijk te verwennen. Dat was een geweldig idee merkte ik achteraf want bij ieder streling raakte ze meer opgewonden. Inmiddels lag ze op haar rug en ik masseerde haar heerlijke benen en besloot dat heerlijke klitje te gaan likken, reeds bij de eerste aanraking begon ze te kreunen en te draaien. Ik verstevigde mijn grip zodat ze geen kant op kon en zoog me vast op haar jonge kutje ondertussen haar klitje stevig bewerkend met mijn tong. Ze kwam weer klaar en ik proefde haar bijna maagdelijke sappen, ik genoot van dit jonge ding. Ik had haar zo vast dat ze niet weg kon en bleef haar klitje in hetzelfde tempo bewerken en dat was te veel voor haar ze gilde het uit van puur genot en het leek of ze even van de wereld raakte. Ik liet haar los kuste haar buik en ging langzaam omhoog naar haar borsten. Onverwacht pakte ze me beet en draaide me op mn rug, door alle aktie had ik inmiddels weer een lul als een heipaal. Ze pakte mijn lul beet en nam hem diep in haar mondje en trok toen gelijk weer terug. Ik zal en moet die gigantische lul in mij voelen zie ze. Ze kwam over me heen zitten en bracht mijn apparaat in stelling, met een krachtige beweging liet ze zich halverwege mijn paal zakken en begon luid te kreunen en ritmisch te bewegen. Ik pakte haar bij haar heupen en stoote woest omhoog ik wilde dit jonge geile ding neuken zoals ze nog nooit geneukt was. Ze gilde het uit van pijn en genot, ik zat nu helemaal in haar en voelde me omsloten door haar warmte. Ze draaide met haar ogen en begon te stamelen o ja neuk me, neuk me pak me, jij mag alles met me doen. Gezamenlijk kwamen we tot een godelijk orgasme en ik spoot mijn zaad diep in haar heerlijke jonge lichaam. Uitgeput liet ze zich over mij heen vallen en zoog zich vast op mijn mond…