Blondje ontmoet neger meester

Ik chat al een tijdje met Mike een grote neger die zegt verslaafd te zijn aan sex. Maar niet aan normale sex maar soft sm sex met een kinky hand. Uren hebben we stoute gesprekken gevoerd en mijn niewsgierigheid naar hem werd steeds groter..hij stuurde me links van porno met een sm achtige trekjes. En terwijl ik daar naar keek werd ik steeds warmer. Ik heb vaak met hem gepraat terwijl ik mijn vibo rustig op het zachtste standje in me yeans had opgesloten..uren liet ik het trillen totdat de batterij bijna op was.Na weer een saaie date te hebben gehad met een jongen van mijn laatste uitgaansavond bedacht ik dat het tijd voor verandering was. Ik smste Mike en vroeg hem of hij me zou willen ontmoeten. Hij reageerde heel koeltjes en gaf me alleen een datum en tijd en 3 regels.Als ik toe zou stemmen moest ik mijn adres naar hem smsen. Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen… aangedaan en hem uitgenodigd bij mij thuis. Hij had me alleen vertelt dat ik er als een hoer uit moest zien. Kaal geschoren moest zijn en mezelf moest blijven.Mike zou over 2 uurtjes komen en ik stond nog voor mijn kledingkast. Wat moest ik i hemelsnaam aandoen na een paar uitgaansjurkjes te hebben gepast kwam ik tot de conclusie dat…  dat nog steeds te netjes eruit zag.. Ik had nog wel een gaatjesbody. Terwijl ik het pakje goed over mijn lichaam trok bekeek ik mezelf in de spiegel. Het pakje had spagettibandjes en was net niet doorzichtig, het liep door tot me enkels en had een open kruis. Ik zocht een paar mooie laarsen erbij. Als dit niet hoerig is weet ik het ook niet meer zei ik tegen mezelf.. terwijl ik nerveus door me huis op en neer liep ging de deurbel. Mijn god wat was ik nerveus, mijn hart ging tekeer en mijn ademhaling ging sneller. Tijd om van gedachten te veranderen was er niet meer en ik drukte op de intercom. Terwijl ik in de gang wachte op mijn meester pakte ik snel een lange jas van de kapstok die ik over mijn pakje aantrok.Langzaam ging de deur open en een hele grote donkere man verscheen.Hij was bijna 2 meter groot en bijna zo breed als mijn voordeur. Terwijl ik een beetje verlegen naar hem stond te kijken keek hij me onderzoekend aan. Zijn ogen hadden iets vriendelijks en ik voelde me gelijk ietstje meer op mijn gemak. Hij zette een grote sporttas neer en sloot de deur achter hem. We hadden nog steeds geen woord gewisseld.

Oppeens uit het niets pakte hij me vast bij mijn haar en trok me naar hem toe.. hij fluisterde iets in mijn oor terwijl zijn onderarm ervoor zorge dat ik strak tegen zijn lichaam werd gedrukt. Ik verstond het niet en zei “wat zeg je”? Nog voordat ik mijn zin had uitgesproken voelde ik hoe hij een harder rukje aan me haar gaf. “Wil je mijn slet zijn vroeg hij heel koeltjes” Ik antwoorde met”Ja” waarop hij mijn nek helemaal naar achter trok en zei dat ik hem voortaan met “Meester” aan moest spreken. Deze ene keer zou hij mij nog niet straffen. Maar de volgende keer zou consequenties hebben. “”Ja meester”” zei ik snel. Mike reageerde niet meer en liep van kamer naar kamer in mijn huis. Hij inspecteerde de keuken en de slaapkamers. En ging uiteindelijk heel relaxt op de bank zitten. “Kom naast me zitten”zei hij op een iets strengere toon. “”Oh ja, en doe die belachelijke jas van je uit, je gaat voorlopig nergens heen meisje”” Daar zat ik dan op de bank naast een volkomen onbekende neger in een netbody, en wat wond het me op. De spanning, niet wetende wat komen zou, dat was wel anders dan die mooiboys die ik normaal neukte. Ik val op Surinaamse mannen en die zijn over het algemeen wat dominanter dan de gemiddelde vent. Maar SM had ik nog nooit eerder gedaan.

“Ga eens wat te drinken voor me halen Slet” zei Mike. Ik schrok op en liep naar de keuken. Ik voelde de ogen van Mike naar mijn kruis kijken terwijl ik de kamer weer inliep met een fles whisky en twee glazen. Mike schonk de glazen in en gaf me een teder kusje op me voorhoofd. We begonnen een beetje te kletsen over koetjes en kalfjes. Halverwege een verhaal dat ik aan het vertellen was stond Mike op en liep naar de gang. Hij kwam terug met de tas die ik allang vergeten was. “”Ga op je knieën zitten slet “zei hij op gebiedende toon. Voordat ik het wist had hij een blinddoek bij me omgedaan en ik hoorde hem rommelen in zijn tas. Het was even stil en ik voelde hoe zijn grote handen liefkozend mijn lichaam verkende.. hij streelde mijn rug en billen en aaide over mijn blonde haren. Even was ik vergeten dat ik in mijn woonkamer op mijn knieën gebukt stond met een man die ik amper kende. Mijn lichaam begon te tintelen en ik wou dat hij mijn kutje aanraakte maar die gaf hij totaal geen aandacht.

“Auw” schreeuwde ik terwijl ik voelde hoe een koud hard glibberig object opeens heel hard mijn kutje in werd geduwd. Dit had ik niet aan zien komen. Mike reageerde op mijn schreeuw door een harde klap op mijn kontje te geven gevolgd door nog meer minder harde tikken tegen mijn borsten. “ Als je nog een keer geluid maakt tape ik je mond heb je dat begrepen slet” zei hij streng.” Ja meester “antwoordde ik geschrokken. Het grote object wat nog in mijn kutje zat begon er langzaam uit te glijden. Ik nam aan dat hij er glijmiddel op gezet had. “Span je kutspieren slet, ik wil dat je die dildo erin houd”zei hij. Ik probeerde te doen wat mijn meester me vertelde en hij ging verder met het strelen van mijn lichaam. Mijn kutje was inmiddels zo nat geworden van opwinding dat ik een klein kreuntje niet kon onderdrukken.
Mike hield gelijk op met strelen en ik voelde hoe hij mij bruut omhoog trok aan mijn haren en me tegen zijn grote bovenlijf hield. Hij tilde me op en verplaatste me naar de slaapkamer en gooide me daar op mijn bed. De dildo had ik maar met moeite in mijn kutje kunnen vastklemmen. In de slaapkamer werd ik binnen 1 minuut met handen en voeten wijdbijns vastgemaakt aan de relingen van mijn bed. Mijn meester pakte een kussen , trok me aan me haren wat omhoog en propte een kussen onder mijn buik zodat mijn kont meer omhoog kwam te staan. Ik lag totaal overgeleverd aan mijn meester op het bed en ik was benieuwd voor wat er komen zou. Maar er gebeurde niks. Na een tijdje hoorde ik de deur dichtslaan van mijn slaapkamer en hoorde de koelkast open en dicht gaan. Het voelde als een eeuw zolang ik daar heb liggen wachten. Opeens werd mijn lichaam opgeschrokt door iets kouds. Iets nats. Een ijsblokje? Ja een ijsblokje deze werd tegen mijn kontje gewreven.

Het voelde verdoofd aan. Ik kon weer een zacht kreuntje niet onderdrukken toen hij zijn duim zacht mijn kontje in liet gaan. Voor ik het wist was ik geduck- taped . Ik kon geen geluid meer maken en ik hoorde Mike griezelig mompelen. “Zo sletje van me”. Nu ga ik me eens lekker uitleven op jou. Ik was bang maar nog nooit van me leven zo geil geweest als toen. Ik voelde hoe Mike met een stift dingen op mijn lichaam schreef. Maar ik kon niks zien. Niet bewegen en niet eens praten. Ik was totaal overgeleverd aan hem. Een pijnscheut trok mijn aandacht. Er werd iets op mijn tepels gezet. Een klemmetje die sterk werd aangedraaid. Terwijl ik net gewend raakte aan het gevoel voelde ik een harde klap op mijn billen. En de dildo die nog steeds in mijn kutje zat werd rustig op en neer bewogen. Ik werd weer natter en het voelde heerlijk. De spanning op mijn tepels en mijn kutje die heerlijk gepompt werd. Maar mijn meester voerde het tempo op en begon uiteindelijk hard de dildo in mijn kutje te rammen. Ik wou schreeuwen maar het kon niet. Ik had pijn elke keer als de punt van de dildo tegen mijn baarmoeder aan tikte. Maar oh wat lekker was dit. Mijn meester leefde zich inderdaad uit. Ik voelde zijn tempo afzwakken. En hij begon rustig mijn sterretje te masseren. Nu was ik wel erg bang. Hij zou toch niet mijn kontje zo hard gaan neuken. Dat had ik nog nooit gedaan en dat zou vast veel pijn doen. Maar ik kon niks zeggen. Mijn sterretje begon nat aan te voelen..ik voelde zijn tong.

Oh wat lekker..ruwe likjes gaf hij , gevolgd door een zuigend gevoel terwijl hij zachtjes de dildo in mijn kutje op en neer liet gaan. Mijn meester drukte zijn duim naar binnen ..en ik vond het niet eens pijnlijk. Eerder heerlijk. Plots werden mijn handen losgemaakt en de tape van mijn mond getrokken en proefde ik voor het eerst de lul van mijn meester. Hij paste niet eens in mijn mond maar ik begon er vol overtuiging aan te zuigen. Probeerde er zo veel mogelijk van in mijn mond te krijgen. Maar het was blijkbaar niet genoeg want mijn meester duwde mijn hoofd nog meer naar beneden. Ik stikte bijna in zijn lul. Maar mijn meester blijf zijn paal bij mij naar binnen stoten. Hij neukte letterlijk mijn mond. Toen ik dacht dat ik het niet meer volhield stopte hij en begon me weer liefkozend kusjes op mijn voorhoofd te geven. Ik moest even op adem komen en ging liggen . Mijn meester trok me aan mijn haren en sleurde me van het bed af. “Heb ik gezegd dat je mocht liggen teef?” “Nee meester “mompelde ik
OP JE KNIEEN TEEF riep hij hard in me oor . Ik schrok en ging gelijk in de gewenste houding zitten. Mijn buik leunde tegen het bed en mijn meester knoopte handig mijn polsen aan elkaar . Bruut ramde hij zijn lul in mijn kutje en drong hard zijn duim in mijn kontje. Arrg Ah Auw mompelde ik .

Zijn lul was zo groot dat ik echt pijn had bij elke stoot. Mijn meester trok mijn nek naar achter doormiddel mij hard aan mijn haar vast te houden en likte in mijn oor. Ik begon te ontspannen. Mijn kutje raakte gewend aan de lul van mijn meester die mij maar bleef pompen. Zijn duim voelde ik inmiddels niet meer. Zijn hand was verplaatst naar mijn klitje die hij heerlijk verwendde ik begon te kronkelen en voelde een warme gloed in mijn onderbuik. Mijn orgasme kwam langzaam maar bleef heerlijk hangen, mijn meester duwde een vinger in mijn kontje en bewoog die op en neer terwijl ik nog aan het nagenieten was van mijn orgasme. Ik wou uitrusten maar blijkbaar was dat niet de planning. Voor ik het wist lag ik weer vastgebonden en geblinddoekt, en Mike had zelfs een gag in mijn mond gedaan. Zo’n balletje met een elastiek eraan wat om je hoofd heen word gebonden. Nu kon ik echt geen kik meer geven. Ik hoorde hem weer rommelen in zijn tas en ik kon niet wachten wat hij nu weer zou verzinnen. Maar dat komt in deel 2.