Twee meiden stout op de camping

” He, gaan jullie zo mee wandelen?” Miriam en Elsa keken elkaar aan. Zonder wat te zeggen wisten ze beide het antwoord op die vraag. “Nee, we blijven een dagje bij de tent, gaan jullie maar”. Licht teleurgesteld stapten de ouders ieen kwartiertje later in de auto en reden weer richting de hoge bergtoppen rond de camping. Na gisteravond was het heel duidelijk voor Elsa en Miriam dat ze vandaag op de camping moesten blijven, er stond namelijk veel te gebeuren. Het was al weer een dag of 3 geleden dat de dames plotseling in hun tent een briefje hadden gevonden van een anonieme schrijver die ook op de camping stond. Het lezen van de brief was uiteindelijk ontaard in een vreselijk en opwindend avontuur zoals beide dames nog nooit hadden meegemaakt. De 2 vriendinnen, die voorheen nog nooit met elkaar gezoend of zelfs elkaar hadden betast, hadden dankzij de brief elkaar van top tot teen verkend en hadden beide een orgasme gehad als nooit tevoren. Sinds die avond was het eigenlijk elke avond wel raak geweest en hadden ze elkaar geregeld tot een heerlijk hoogtepunt gebracht. Elke avond waren ze weer hoopvol de tent ingegaan in de hoop weer een brief te vinden, maar steeds waren ze telergesteld door de schrijver. Natuurlijk hadden ze ook gespeculeerd wie de schrijver zou zijn. Was het die oude man naast hun, of die vader van 4 kinderen wat plekjes verderop. Misschien die jonge vent van een jaar of 35, die daar samen met zijn vrouw een plekje had. Tot gisteravond waren ze nieuwsgierig geweest naar deze zaken, maar toen ze gisteravond de tent ingingen lag er dan eindelijk weer een brief. Snel kropen de dames dichtbij elkaar. Elsa begon te lezen: ” Hoi meiden, jullie hebben laten weten dat jullie erg veel plezier hebben gehad aan de vorige brief en dat jullie wel meer brieven willen, nou daar is dan de volgende. In deze brief vinden jullie allemaal opdrachten die jullie binnen 24 uur moeten uitvoeren.Tevens vinden jullie een mobieltje in de envelop, want ik wil van alle opdrachten bewijzen zien. Slagen jullie erin de opdrachten te vervullen, dan kunnen we elkaar eens gaan ontmoeten.

Als jullie deze quest willen aangaan, dan verwacht ik binnen 24 uur vanaf nu het bewijs op de mobiel in de vorm van filmpjes en foto’s. Deze mobiel leg je vervolgens uiterlijk morgen om 14.00 uur in de achterste douche van de vrouwen. Succes” De dames keken elkaar aan. Na de vorige brief waren ze eigenlijk constant geil en konden ze moeilijk van elkaar afblijven. Woorden waren overbodig: ze gingen de opdrachten doen. Als teken van hun overeenkomst zoenden ze elkaar nogeens lekker op de mond. “De eerste opdracht luid als volgt: ” Jullie gaan met z’n 2-en naar de zwemvijver net buiten de camping. Vanaf daar zwemmen jullie naar het eilandje en likken jullie elkaar tot een orgasme. P.S. denk aan de bewijzen” Binnen 5 minuten waren de dames al onderweg. Beide hadden hun bikini aan en zagen er heerlijk uit. De spanning was zichtbaar, geen van beide konden hun harde tepels verbergen door de bikinistof. Aangekomen bij de vijver moesten ze eerst eens even wennen aan het steenkoude water. Stukje bij beetje gingen ze het water in. Nadat ze een keer gewend waren aan de kou, zwemden ze rustig richting het eiland. Elsa had de mobiel vastgeknoopt in haar knotje, zodat deze droog zou blijven. Het was druk in de vijver en veel mensen zwommen hun rondje. Dit zou weleens lastig kunnen worden… Na 3 minuutjes zwemmen, kropen ze het eiland op. Het eiland was niet heel groot, maar er stonden veel bosjes langs de oevers en in het midden was een grasveldje, kwam dat even goed uit. Verder was er niemand te zien. Geil dat ze was, kon Miriam al tijdens het zwemmen niet van Elsa afblijven. Geregeld voelde Elsa een hand langs haar borsten of door haar kruis gaan. Ze waren dan ook nog niet eens achter de bosjes of Miriam had de bikini van Elsa al los. Snel sprong Elsa uit het zicht van de zwemmers, waarbij haar bikini al op de grond viel en zo al topless rondhuppelde. “eigenlijk wel heerlijk, zo topless” zei ze, en voor dat ze het wist had ook Miriam de bikini-top uit. Genietend van de rust om hen heen begonnen ze elkaar meteen te zoenen. Miriam liggend op haar rug genoot van de zachte strelingen en zoenen die Elsa haar gaf. Ze rilde als Elsa haar borsten en tepels toucheerde en kon het niet laten om ondertijd met haar eigen vingers haar lipjes al vast wat nat te maken. Voordat ze het zouden vergeten zetten ze de telefoon tegen een steen aan en zette de camera aan. Onder het genot van elkaar zoenen en strelen duurde het maar even voordat beide dames helemaal naakt waren. Miriam die nog steeds op haar rug lag, was nu met beide handen bezig. Met de ene hand vingerde zij zichzelf en met de andere hand speelde ze met Elsa,s klitje. Elsa op haar beurt leefde zich helemaal uit op de borsten van Miriam en haarzelf, terwijl ze haar vriendin ook nog hartstochtelijk zoende. Steeds geiler en geiler werden ze en de aanrakingen werden steeds ruwer en ruwer.

Plots vond Elsa dat het nu maar moest gebeuren en ging schrijlings boven het hoofd van Miriam zitten. Miriam rook en voelde de kletsnatte vagina van har vriendin vlak boven zich. Beide dames hadden na de brief van gisteravond besloten de onderkant is goed te scheren en hadden dat onder de douche bij elkaar gedaan. Ook dit was alweer ontaard in een heerlijke likpartij onder de douche. Nu keek Miriam omhoog en zag die kletsnatte lippen. Ze twijfelde geen seconde en begon meteeen te likken. Elsa op haar beurt boog voorover en kwam ook met haar tong bij de lipjes van haar vriendin. Daar lagen ze dan, standje 69, midden op een eilandje. Elsa voelde hoe de tong van haar vriendin eerst voorzichtig angs haar lippen gingen. De tong begon bij de ingang van de vagina en ging langzaam richting haar clit. Het was bijna kietelen, wat haar vriendin met de tong deed en het bracht haar geile rillingen en kippevel over haar hele lichaam. Ze voelde hoe de tong van Miriam heel langzaam het tempo opvoerde, maar nog steeds voelde et kietelend aan. Ze kon de lichte kreuntjes van genot niet meer onderdrukken en liet merken dat ze ervan genoot. Terwijl ze zelf ook lekker door bleef likken hoorde ze ook dat haar vriendin genoot. De kreunen van Elsa waren een teken voor Miriam op het nu serieuzer aan te pakken. Tot nu toe had ze de lippen van Elsa getoucheerd met haar tong, maar ze ging nu verder. Ze drukte haar tong nu steviger langs de lippen en begon langzaam lange halen te maken, vanaf de ingang van de vagina richting de clit van haar vriendin. Ze voelde Elsa krom trekken van genot en besloot het tempo meer op te voeren. Ook Miriam kwam steeds dichter bij het hoogtepunt. Lange, stevige halen door haar gleuf deden Elsa krommen, ..o wat voelde dit lekker. Miriam voerde het tempo op en kwam steeds vaken in de buurt van haar clitoris. Steeds vaker, steviger en sneller werd haar clitje gelikt en ze voelde het orgasme komen. Plots kwamen ook nog eens de vingers van haar vriendin in haar vagina.

Ze werd nu gelijktijdig gevingerd en gebeft door Miriam. Absolute geilheid overmeesterde de dames en ze konden de genotskreunen niet meer stil houden. Mensen die dichtbij het eiland zwommen zouden hun nu kunnen horen, maar ze dat idee maakte het alleen nog maar geiler. Het duurde nog maar even of Elsa kwam druk kreunend en schokkend klaar. Nog nooit had ze zo’n orgasme gehad en ze meende zelfs te voelen dat ze een klein beetje spoot. Miriam had daar geen problemen mee en likt het allemaal op. Nog geen 10 seconden later kwam ook Miriam klaar. Beide dames likten elkaar heerlijk schoon en eindigden deze opdracht door elkaar voor de camera nog eens vol op de mond te zoenen.