Alleen in de kleedkamer met haar

Het was vrijdagavond. De Haarlemse volleybalploeg had training. “ Hier Anna ik sta vrij!”. Anna was een mooi meisje met mooie volle borsten waar elke jongen van droomt. Anna speelde de bal door naar Peter, die stiekem verliefd was op Anna. “Peter en Anna, ruimen de zaal op” zei de trainer. “ Maar wat! Dat duurt ongeveer een halfuur!” zei Peter “mond houden en opruimen dan kan ik naar huis”. Met tegenzin begonnen Anna en Peter de zaal op te ruimen. Na een halfuur waren ze klaar. “ Maar nou moet ik helemaal alleen in die koude kleedkamers” zei Anna. “wil jij misschien bij mij in de kleedkamer?” vroeg ze aan Peter “ bij jou in de kleedkamer, weet je het zeker?” Ja hoor zei ze. In de kleedkamer trok Anna haar shirtje uit zodat ze alleen nog in haar sportbeha stond. Peter begon te blozen. “Wat durf je je hier niet uit te kleden, Peter?” Anna trok nu ook haar broekje uit zodat ze in haar string stond. Ze ging verder met haar beha. Haar mooie borsten glommen van het zweet, een zweetdruppel parelde net naar benenden op haar roze tepel. Ook haar string trok ze uit. Ook har strakke kontje was nat van het zweet. Boven haar mooie schaamlippen stond een keurig streepje schaamhaar.

“ Wat is er Peter, nog nooit een bloot meisje gezien?”. “ Nee, niet in het echt nee.” Nou moet ik je helpen uitkleden of kun je het zelf, zei Anna. Peter schaamde zich een beetje omdat ondertussen zijn pik snel was stijf geworden. Maar hij kleedde zich toch uit. “zo nu gaan we douchen” zei Anna. Anna draaide een doucheje open en liet het water over haar prachtige lijf lopen. Peter nam de douche naast haar. “ Peter, wil je me even inzepen?” vroeg Anna. Peter stamelde van ja. Hij pakte een spons spoot hem vol met douchegel en begon Anna’s rug in te zepen. Langzaam ging hij naar onderen waar hij bij Anna’s mooie billen kwam en gaf die een stevige beurt. “Oke, nu de andere kant” zei Anna, en draaide zich om. Haar tepels waren hard geworden. Peter begon haar borsten in te zepen en voelde dat Anna daar van genoot, toen verder naar onder naar haar buik nog lager, totdat hij baar haar kutje was aangekomen die wreef hij goed in. Haar poesje glom van de zeep. Anna begon te kreunen toen Peter zijn vinger tussen haar schaamlippen liet glippen. “jaaah…jaah… hijgde Anna.

Peter liet nog een vinger naar binnen glijden. Hij haalde zijn vingers er weer uit en begon te likken eerst haar navel, toen haar kleine beetje schaamhaar toen naar onder, hij likte haar schaamlippen en liet zijn tong naar binnen glippen en begon op haar klitje te zuigen. Het vocht droop uit haar kutje zijn mond in. Anna begon klaar te komen. “ Nu jij zei Peter” En ze pakte de spons op en begon Peter in te zepen. Bij zijn lul aangekomen deed ze hem in haar mond en begon erop te zuigen totdat de lul keihard geworden was. Het zaad spoot uit zijn pik in haar mond, maar dat vond Anna niet erg. “ Zeg Peter heb je het al eens eerder gedaan?” vroeg Anna. “Wat bedoel je” vroeg Peter. “ Nou je weet wel, het echte werk”. Zei Anna lachend. “Echt neuken bedoel je” “Ja” “Nee” zei Peter “Denk je dat het lekker is?” Zei Anna “Of wil je het eens proberen” “ Nou ik weet niet……” maar voordat Peter iets kon zeggen pakte Anna zijn lul vast en stopte hem in haar natte kutje. Peter begon heen en weer te bewegen en kreeg het ritme te pakken. “Jaa…jaa…jaa” Hijgde Anna Peter begon te spuiten en spoot haar helemaal vol.

Peter pakte Anna’s borsten beet in begon op haar tepels te zuigen. Hij haalde zijn pik weer tussen haar schaamlippen vandaan en spoot zijn zaad over haar borsten, dat er meteen weer afgespoeld werd door de douche. Hijgend kwamen ze alle twee klaar. “ Vond je het lekker?” vroeg Anna. “ Voor herhaling vatbaar” zei Peter Anna begon te lachen. “ zeg Anna, scheer wel vaker je kutje?’ “tuurlijk joh, wat denk jij dan, dat ik met zo’n bos tussen m’n benen ga lopen?” “Nou dat weet ik niet, ik ben geen meisje”. “ Maareh vind je het mooi staan dan?” zei Anna. “ja best wel, ik word er al geil van als ik er naar kijk”. Kijk, ik zal het voor doen en Anna liep naar de kleedkamer om haar scheermesje te pakken. Tussen haar benen kon je haar schaamlippen zien. Teruggekomen met een busje scheerschuim en een scheermesje begon ze Peter uit te leggen hoe je het deed. “ Nou kijk, eerst smeer je het scheerschuim erop, dan pak je het scheermesje en scheer je voorzichtig een beetje schaamhaar weg, zie je?” Anna spreidde haar benen zodat je naar binnen kon kijken. Ze begon voorzichtig haar kleine beetje schaamhaar weg te scheren, zodat er niks meer over was. “zo nu is mijn kutje zo kaal als een biljartbal, nu nog wat beschermend spul erop en hij kan er weer even mee door” “ Mag ik eens voelen” zei Peter verlegen. “nou ga je gang hoor” zei Anna Peter streek met zijn vinger over de plaats waar eens een bosje haar haar venusheuvel had gesierd. “ Dat is inderdaad lekker zacht” zei Peter en hij bracht langzaam zijn tong richting haar kutje en begon eroverheen te likken maar er nog net niet in. “ Dat vind je lekker hè” zei Peter en stak zijn tong er dieper in. “ Het word al laat” zei Anna nadat ze haar sappen in Peters mond liet lopen. “wacht ik wil nog een ding proberen” zei Peter “Nou goed dan” “doe je ogen dicht en draai je om” en Peter begon haar in haar mooie kontje te neuken. “Wow wat lekker” dacht Anna. Van achteren pakte Peter met een hand Anna’s borsten vast en begon daarin te kneden, met zijn andere hand glipte hij in Anna’s vagina. Anna genoot met volle teugen van het haast acrobatische stukje werk.

Na 5 minuten was hij zo moe dat hij zijn lul er wel uit moest halen omdat hij dacht dat hij anders zou knappen. Laten we ons nou aankleden zei Peter en begon richting de kleedkamer te lopen. “hè laten we elkaar aankleden en afdrogen”zei Anna. Dat vond Peter een goed idee en pakte de kleren en handdoek van Anna. Peter begon Anna in te wrijven met de handdoek eerst haar lange bruine haar en daarna haar rug, bij haar billen aangekomen kneep hij met een lachje in haar kont. Toen hij bij haar mooi volle borsten kwamen kon hij het niet laten een kusje op haar tepels te geven. Langzaam wreef hij haar borsten droog. Ook haar poesje gaf hij een kusje en streelde haar klitje. Toen hij klaar was droogde Anna Peter af, bij zijn penis legde zij haar hand erom heen en begon langzaam te trekken. Dat vond Peter fijn. Toen ze beide droog waren pakte Peter Anna’s string en deed hem bij haar aan. De achterkant gleed soepel tussen haar billen en hij paste precies om haar schaamlippen heen. Toen probeerde Peter haar beha aan te doen maar hij kreeg het klipje niet dicht. Hij deed de beha om haar borsten maar kon het niet voor elkaar krijgen om de beha vast te houden en tegelijk het klipje vast te doen “wacht maar ik doe het wel” zei Anna en deed het klipje zonder moeite dicht. Peter kleedde Anna verder aan.

Nu begon Anna Peter aan te kleden. “Zeg je stijve past niet in je onderbroek” zei Anna en dat was ook zo, het topje van zijn penis stak ruim boven de rand van zijn onderbroek uit. “Dat komt omdat ik jou zie, daar krijg ik een stijve van” zei Peter. “Nou dat moet ik dan maar als compliment opvatten” zei Anna lachend. Ze kleedde hem verder aan. “Nou ik heb er echt van genoten, je bent de eerste waarmee ik het gedaan heb” zei Peter. “ Ik vond het ook erg fijn vooral toen je op m’n klitje begon te zuigen, dat moeten we vaker doen.” zei Anna In het fietsenhok aangekomen gleed ,onder een lange tongzoen, nog een keer Peters hand in Anna’s slipje om door haar poesje te aaien haar te bevredigen. Anna kreunde, toen fietsten ze hand in hand weg.