Geneukt door Sinterklaas

woensdag 5 december 2012, 10:25 door

Petra keek in de spiegel en controleerde haar kapsel. Vandaag was het zover… hij zou komen, vanaf een uur of 10 zou de Sint in het winkelcentrum zijn. Ze dacht erover na hoe het toch gekomen was dat zij al jarenlang ontzettend geilde op de goedheiligman. Ondanks haar schaamte dat ze op haar verlanglijstje een knallend orgasme had gezet en haar angst dat dit ongetwijfeld in het grote boek zal komen te staan had ze er ontzettend veel zin in. Ze liep door de schuifdeuren en daar zat hij: het viel haar meteen op dat hij er ontzettend lekker en jeugdig uitzag voor iemand van ruim 300 jaar oud. Hij lachte en schudde haar hand en groette haar met twee kusjes op haar wang. Ze waren beiden benieuwd of ze het lef hadden om dit avontuurtje door te zetten. Zij keek hem aan en Sinterklaas lachte haar toe en zei: “Kom op Petra waarom niet laten we dat toch gewoon doen!”

Zij dacht even na en knikte instemmend.

Ze was al best geil geworden van de spanning van het bezoek, het enige wat haar tegen hield was het feit dat ze te verlegen was. Hij trok haar bloesje uit en ze stond (met een rood hoofd) in haar BH’tje die haar mooie ronde borsten stevig vasthielden. Ze zag dat Sinterklaas erg genoot van de aanblik van haar geile borsten. Hij stelde voor haar BH los te maken en zij draaide zich om. Ze voelde dat hij de sluiting losmaakte en dat haar borsten de vrijheid kregen.

Om de foto te maken ging zij voor de camera staan. Ze zag dat twee Zwarte Pieten alles aan het filmen waren en tussendoor ook nog de brutaliteit hadden om haar te betasten. Beiden voelden ze haar tepels verstijven en haar geilheid kreeg de overhand.. Ze voelde hoe Sinterklaas tegen haar aan ging staan en zijn stijve lul geil tegen haar kont aan drukte. Zij drukte als antwoord zich tegen hem aan en wreef met haar kontje tegen zijn stijve paal. Zijn handen speelden met haar borsten en harde tepels, ze voelde hoe zijn handen over haar lichaam gingen. Ze werd alsmaar geiler en draaide haar hoofd naar achteren. Hij stak zijn handen tussen haar broek en ze voelde dat hij probeerde zo diep mogelijk tussen haar string te komen. Haar gretige handen zochten de weg naar zijn kruis en al gauw voelde ze zijn harde lul die klem zat in zijn broek. Snel maakte hij haar broek los en ze voelde al snel hoe zijn hand tussen haar string en zijn onderzoekende vingers tegen haar klitje aan. De Sint begon haar kutje te masseren en ze genoot van de vingers op haar natje klitje en tussen haar opgezwollen lipjes. Hij stopte en begon haar strakke spijkerbroek uit te doen en al gauw stond ze in haar string waar de natte plek van het geile vocht al goed te zien was. Ze trok meteen haar slipje uit en hij genoot van de aanblik van haar geschoren poesje. Petra trok het T-shirt en de broek van Sinterklaas uit.

Ongelooflijk, Sinterklaas had echt een enorme staf tussen zijn benen! Ze ging op zijn knieën voor hem zitten en trok, terwijl ze geil-vragend in zijn ogen keek, zijn onderbroek omlaag. Zijn geile paal sprong als een “duveltje uit zijn doosje” naar voren tegen haar wang. Snel nam ze zijn stijve paal tussen haar lippen en zoog hem naar binnen. Ze begon te pijpen en voelde de kloppende beweging van zijn hete schacht die hunkerde naar haar geile zuigende mond en mooie lippen. Sinterklaas kreunde van genot en legde zijn handen op haar hoofd en gaf daarmee het tempo aan. Hij voelde haar lippen over zijn eikel en haar tong die heerlijke bewegingen maakte over zijn lul. Hij kon zich niet meer inhouden en pakte haar gezicht vast en begon haar zo te neuken. Zijn eikel stootte telkens tegen haar gehemelte en ze voelde dat ze het heerlijk vond om zo overgeleverd te zijn aan zijn geilheid en op deze manier geneukt te worden. Sinterklaas keek naar beneden en zag haar mooie gezicht en mondje rond zijn paal en van zo’n geil aanblik kwam Sinterklaas met een kreet van genot klaar. Zijn zaad spoot met geweld in haar mond en ze moest slikken om het hete zaad weg te krijgen.

Toen deze uit waren was zijn opgezwollen lul niet meer te missen! Zonder zijn onderbroek uit te trekken wreef ze over zijn lul en voelde dat hij een enorm apparaat verstopte in zijn onderbroek. Nadat hij uitgespoten was likte en zoog ze al het overgebleven geil op. Toen ze daarmee klaar was duwde hij haar op de troon waar normaliter alleen de goedheiligman zelf mag zitten. Als vanzelf opende ze haar benen en ging onderuitgezakt zitten en keek Sinterklaas geil aan. Hij kuste haar vol op haar mond en stak twee vingers in haar hunkerende glimmende kut. Zij kronkelde van genot en liet zich helemaal gaan. Sinterklaas kuste haar op haar borsten en buik terwijl zijn vingers ongegeneerd in haar hete grotje speelden. Toen voelde ze zijn tong over haar klit gaan en ze voelde dat ze bijna kwam van dat geile gelik. Terwijl Sinterklaas haar als een bezetene likte deden zijn vingers hun werk in haar natte kut.

Ze voelde dat ze telkens bijna kwam en dat hij dat aanvoelde en dan even stopte.
“Laat me komen! Alsjeblieft… laat me komen!” riep ze hees! “Sinterklaas kapoentje, spuit me vol als een groentje!” Sinterklaas stopte en ze voelde opeens zijn harde paal met een stoot naar binnen geduwd worden, weer kwam ze bijna, zijn bewegingen werden heftiger en ze voelde zich wegdrijven van de realiteit, bezwijkend onder het intense genot van zijn neukende paal. Ze voelde het het genot door haar lichaam stromen met als epicentrum haar hete grotje. Ze kwam zo intens. Zo was ze nog nooit gekomen en ook Sinterklaas schreeuwde het uit van genot. Het zal niemand verbazen dat 5 december voor Petra de favoriete dag van het jaar is.

Wil je Sinterklaas en de Kerstman zien spuiten?

Of heb je zin in een lekker hoertje?